ECIT Services öppnar kontor i Malmö

Januari 2018

Tillbaka till artiklar

Allt fler företag i Malmö och Skåneregionen vill outsourca sin redovisning, lön, HR-funktion eller byta affärssystem. För att svara på den ökade efterfrågan av våra tjänster öppnar vi kontor i Malmö.

Etableringen av ECIT Services i Malmö leds av Jens-Oskar Göransson som har lång erfarenhet att leda och driva leveranser av redovisningstjänster, utveckla affärsprocesser och modernt affärsstöd.

– Vi valde att etablera ECIT Services i Malmö för att Skåneregionen växer och för att Malmö är en stad med många företag och organisationer som har visat intresse för våra tjänster inom redovisning, lön och HR och affärssystem. Närheten till Danmark och Köpenhamn är viktig då regionen har en enorm potential, säger Jens-Oskar Göransson, ansvarig för ECIT Services i Skåne.

ECIT Services Malmö söker redovisningskonsulter

Idag finns två redovisningskonsulter på plats på ECIT Services nya kontor i Malmö och planen är att omgående expandera och anställa fler redovisningskonsulter (både juniora och seniora) och redovisningsekonomer. Målet är att i slutet av året vara tio redovisningskonsulter på kontoret i Malmö. 

Se lediga jobb på ECIT Services i Malmö och Stockholm här >> 

Är du redovisningskonsult i Skåne som söker nya utmaningar?
Kontakta Jens-Oskar Göransson direkt på telefon +46 703 32 84 31 eller skicka ett mail till jens-oskar.goransson@ecitservices.se

redovisningskonsult sökes i Skåne

– Företagandet går på högvarv i Skåne- och Malmöregionen. Det innebär att många företag växer och har behov att outsourca funktioner inom redovisning och lön för att effektivt fortsätta sin tillväxt. Med våra administrativa tjänster erbjuder ECIT Services ett unikt och personligt koncept som ger företag tillgång till en outsourcad ekonomifunktion på moderna, webbaserade plattformar, säger Jens-Oskar Göransson.

Genom ECIT Group kan ECIT Services i Malmö dessutom erbjuda tjänster inom redovisning, lön och IT i både Danmark och Norge samt världsomspännande genom samarbetspartners.

ECIT_Services_öppnar_kontor_Malmo

Vill du veta mer om ECIT Services i Malmö, kontakta:

ECIT Services i Malmö
Kärleksgatan 2A, 211 45 Malmö

Kontaktperson: Jens-Oskar Göransson
Telefon: +46 703 32 84 31
E-post: jens-oskar.goransson@ecitservices.se

Tillbaka till artiklar