Har du en fråga?

×

Har du en fråga?

Fråga om vad som helst angående ditt företags redovisning, affärssystem, lön eller HR! Ställ din fråga nedan och kom ihåg att ange din e-postadress.

Var god kontrollera ett eller flera fält

Om oss

Med personligt engagemang, hjälper vi företag att förbättra, förnya och effektivisera sina affärsprocesser inom ekonomi, lön, HR, logistik och projekthantering.

Vi effektiviserar affärs- och ekonomiprocesser

Vi hjälper företag att förbättra och förnya sina processer inom ekonomi, lön & HR, logistik och projektverksamhet. Våra lösningar är moderna och webbaserade. Då vi kan använda samma plattform för många kunder blir det billigare för alla parter. Lösningen kan kompletteras med outsourcing och verksamhetsstöd inom redovisning samt lön & HR.

Vision & affärsidé

Vi ska ge våra kunder konkurrensfördelar genom att erbjuda kostnadseffektiva och förstklassiga lösningar inom ekonomi, affärsstöd och bemanning.
 
Vi erbjuder företag och organisationer möjligheten att fokusera på kärnverksamheten
 genom att effektivisera ekonomiprocesserna och ge dem tillgång till de senaste systemlösningarna för affärs- och verksamhetsstöd.

 

Medarbetare

Vi bygger våra kundsamarbeten och vår framgång på personligt engagemang samt bred och djup kompetens. Som kund till ECIT Services har du personlig kontakt med ett team av auktoriserade medarbetare inom redovisning, lön, HR och affärssystem.

Auktoriserade konsulter

ECIT Services auktoriserade redovisningskonsulter och lönekonsulter är bästa hjälpen för ditt företag som garanterar hög kvalitet, kompetens och erfarenhet kring redovisning och lön.

Våra auktoriserade konsulter har både teoretisk kompetens och många års erfarenhet som kvalitetssäkras genom auktorisation av Srf konsulterna, den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön.

 

En del av ECIT Group

ECIT Group, består av mellanstora redovisnings- och IT–företag i Norge, Danmark, Sverige, England och Serbien. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Under de senaste fyra åren har företaget växt från 0 till +1000 anställda. Målet är att etablera en nordisk Business Process Outsourcing/IT-koncern i ny tappning och att bli den tredje största aktören på marknaden om fem till sju år. Genom ECIT Group kan vi erbjuda tjänster inom redovisning, lön och IT-tjänster även i Norge och Danmark samt i övriga världen genom partnern InterGest.

Vill du veta mer? Kontakta oss här!

Stockholm telefon: 08-400 212 40 I Malmö telefon: 0703 32 84 31 eller skicka ett mail till info@ecitservices.se

Våra kunder

Vårt molnbaserade affärssystem baserat på Jeeves affärssystem, ECIT Services webbportal samt ekonomitjänster och lönetjänster från ECIT Services används inom olika branscher och verksamheter. Våra kunder finns främst inom konsult- och tjänsteföretag, handelsföretag samt företag som är i behov av ett flexibelt och kraftfullt ekonomisystem (backoffice), integrerat till egna försystem (frontoffice) som till exempel kassasystem eller befintligt system för webbhandel.