Har du en fråga?

×

Har du en fråga?

Fråga om vad som helst angående ditt företags redovisning, affärssystem, lön eller HR! Ställ din fråga nedan och kom ihåg att ange din e-postadress.

Var god kontrollera ett eller flera fält

Redovisning

Genom outsourcing av företagets redovisning får ni tillgång till utökade resurser i kombination med förstärkt kapacitet och kompetens till lägre kostnad.

Outsourcing Redovisning

Med lång erfarenhet, djup kompetens och personligt engagemang utför våra auktoriserade redovisningskonsulter alla tjänster som krävs av en ekonomiavdelning, allt till ett fast pris per transaktion.

Fördelar med outsourcing av företagets redovisning:
• Sänkta kostnader i kombination med garanterad leverans
• Tillgång till specifik kompetens inom redovisning och ekonomi när det behövs
• Mer tid och större fokus på företagets kärnverksamhet
• Garanterad kvalitet i ert företags redovisning
• Redovisningstjänsterna dimensioneras till ert företags behov över tid
• Lägre risk med tanke på sjukdom, semestrar, uppsägningar
• Tillgång till moderna, webbaserade systemlösningar utan tunga investeringar

”Våra tjänster är som en husförsäkring. De kan dimensioneras och nyttjas efter behov”

Varför outsourca redovisning?

De främsta anledningarna är att företag måste sänka sina kostnader eller öka redovisningens kvalitet. Bakgrunden är ofta någon typ av problem eller insikt om att rutiner, flöden och rapportering inte är så effektiva och smidiga som de skulle kunna vara. Vanligt är också att företag vill få mer tid för affärer, affärsutveckling och analys av verksamheten.

Redovisning från ECIT Services

Ecit Services har lång erfarenhet av att hjälpa företag med kostnadseffektiv redovisning. Vi tar hand om hela eller delar av redovisningen och ger stöd i form av rådgivning. Våra kunder är allt från små företag till företag som omsätter flera hundra miljoner. Kunderna har verksamhet i olika branscher som handelsföretag, konsultföretag eller tillväxtföretag inom olika branscher.

Vi hjälper er med bland annat:
• Grundbokföring
• Månadsbokslut
• Årsbokslut
• Årsredovisning
• Koncernredovisning
• Finansieringsanalys
• Löpande skattedeklarationer
 
 

Auktoriserade redovisningskonsulter

En auktoriserad redovisningskonsult har både teoretisk kompetens och många års erfarenhet av redovisningstjänster som kvalitetssäkras genom auktorisation av Srf konsulterna, den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. För att vara verksam som auktoriserad redovisningskonsult behövs medlemskap i Srf konsulterna.  

Våra auktoriserade redovisningskonsulter på ECIT Services genomgår bland annat aktualitetsutbildningar och kvalitetskontroller för att bibehålla sin auktorisation.

 

Betala bara för det du använder!

Vi tar endast betalt för de tjänster du faktiskt använder, exempelvis ett fast pris per löneavi, leverantörsfaktura eller annan transaktion. Med hjälp av internet och modern teknik kan ni outsourca er redovisning eller löneadministration och samtidigt behålla den egna kontrollen. 

Från våra kontor i Stockholm och Malmö utför vi allt som krävs av en modern ekonomiavdelning eller personalavdelning på ett företag. 

Våra kunder är företag och organisationer med verksamhet över hela Sverige och världen. Genom vår huvudägare ECIT Group har vi ett brett kontaktnät av samarbetspartners i Norge, Danmark och resten av världen. 

Från första kontakt till uppstart

Intervju

Vi behöver veta vad som är viktigt för er och vad ni vill förbättra och effektivisera. Vid ett möte går vi igenom era ekonomiprocesser och tillsammans skapar vi en tydlig bild av era behov. Vi berättar självklart mer om ECIT Services och de tjänster vi erbjuder.

Offert

Efter det inledande mötet tar vi fram förslag på ekonomitjänster specifikt anpassade för er. Nu har vi båda en tydlig uppfattning av hur vårt samarbete kommer att se ut. När vi tillsammans gått igenom offerten är det dags att besluta om ni vill gå vidare till uppstart av vårt samarbete.

Uppstart

Efter accepterad offert sker uppstart. Ni samarbetar med ett team noggrant utvalda personer från ECIT Services, auktoriserade och specialiserade inom olika områden. En heltäckande spetskompetens anpassad efter er verksamhet och behov.

Kostnader & kvalité på en ekonomiavdelning

Tips och exempel på varningssignaler när företagets ledning måste agera kring ekonomifunktionen i företaget.

Ladda ner

Guide till outsourcing av redovisning

Läs om vad ni bör tänka på vid utvärdering och val av outsourcingpartner för företagets redovisning, lön eller andra ekonomifunktioner.

Ladda ner

Läs mer

Inspiration till förnyelse och tips på effektivisering inom redovisning, affärssystem och lön & HR.